About

Krystel van Boxel-Masuger

Passie faalt nooit.

KRYSTEL VAN BOXEL-MASUGER.
Owner & Founder van ByKoko Professional Organizing .

Geboren somewhere in the EIGHTIESin Veghel. Deelt haar nogal georganiseerde huis met haar man en TWEE DOCHTERS, Khloe en Karli. Na het VWO door naar Utrecht en Amsterdam voor (KUNST-)GESCHIEDENIS en het AMFI en later gaan wonen in DEN BOSCH en UTRECHT. Terug verhuisd naar haar roots in het Brabantse Veghel in 2014 en bezig geweest met de complete verbouwing van hun woning. Heel veel les gegeven over geschiedenis op het voortgezet onderwijs. Bezitter van een officiële SCHOENENVERSLAVING, met Imelda Marcos als bijnaam op de middelbare school. Kan niet leven zonder; VERSE BLOEMEN van de markt in Den Bosch, cake en koekjes, Starbucks cappuccino, Coco Mademoiselle, kaarsen, HIP-HOP, haar favoriete mensen, vakanties, KRINGLOOPWINKELS, groene thee, bijna alle REAL HOUSEWIVES en alles van BRAVO en vooral ZON. Obsessed met KERST en alles wat erbij hoort en haar favoriete dag is ZONDAG. Toen ze klein was organiseerde ze al haar moeders kledingkast en sieraden, parfums schoenen en de keuken waardoor de opleiding tot PROFESSIONAL ORGANIZER al vroeg begon.

in het kort..

GEVOEL VOOR STIJL

PLANNER

PERFECTIONISTISCH

Georganiseerd

EMPHATISCH

INVENTIEF

Flexibel

HEEL VEEL ENERGIE

Klanten over ByKoko

"na een prettige intake en voorbereiding met een duidelijke planning heeft bykoko structuur gebracht in de chaos in mijn kledingkast en keuken. Dit alles met veel humor en een duidelijk gevoel voor styling".
Charlotte
Senior Buyer
"Zelf was ik al blij als mijn kinderen op bed lagen en ze gegeten hadden. Gevolg was wel dat mijn huis totaal niet opgeruimd was. iets wat ik als werkende moeder had geaccepteerd. totdat een vriendin van mij me vertelde over bykoko. Nog niet eerder was mijn huis zo perfect opgeruimd".
Nicole
HR-manager
"Wij belden Krystel voor de kelder en de badkamer,..uiteindelijk heeft ze bijna het hele huis georganiseerd, wat een verschil en wat een ruimte bleken wij te hebben".
Joyce
Zorgcoördinator
"Ik heb mijn kantoor laten opruimen door bykoko. Mijn bureau was een wirwar van kabels ,opladers en papieren. de structuur is terug. Kortom, zoals je mag verwachten van een professional organizer".
Paul
Architect
"Ik merkte na het overlijden van mijn moeder, behalve dat ik haar erg miste, dat mijn huis een stuk minder opgeruimd was. Altijd als mijn moeder op mijn kinderen paste nam ze ook even de rest van het huis mee, omdat ik gescheiden ben en fulltime werk heb ik gewoon weinig tijd. Krystel heeft dit probleem voor mij opgelost en is altijd in no-time klaar".
Lillian
medewerker P&O